Er det bare jeg som er helt FRELST på denne null-karbo delikatessen med masse proteiner, mineraler og omega-3?
Jeg gomler det i meg som verdens sunneste potetgull, en skikkelig livredder når man begynner å bli snoken. En snacks-pose på ustanselige 30 gram holder meg gående i mange timer siden det sveller litt i magen. :)
:veitikke: Jeg har aldri spist det til middag. Men etter et rask google fant jeg ut at du legger fisken i bløt natten over, og så legger du fisken i gryta i KALDT vann, koker opp, slår av platen og lar den trekke i 15-30 minutt til den slipper benet. Voilà!
Jeg spiser det bare som snacks med en gang sulten begynner å melde sin ankomst. Det er jo så dyrt for tørrfisk, selv som bare snacks på 30 gram, så jeg tør omtrent ikke tenke på hva det koster for en hel middag. Prøvde å finne billig tørrfisk på nettet, og det billigste vi kom over var 200 gram tørrfisk av torsk til 180-190 kroner, inkludert frakten. Det er jo ikke billigere enn på Rema, så da kan vi like gjerne legge det i kurven når vi først er der.
Ja, helt uvirkelig! Betaler ca 25-27 kroner for 30 gram, og rundt 50 kroner for 60 gram. Den største pakken kaller de for "hel side", men det er langt fra en hel siden.:eek:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.