danielve sa for siden:
Er for tiden i det kreative hjørnet og "leker" masse på kjøkkener. I går i butikken fikk jeg plutselig lyst på Bacalao, men det går da selvsagt ikke. Men jeg kjøpte klippfisk og tenkte at jeg skulle eksperimentere litt. Resultatet ble bare fantastisk. Her kommer oppskriften:
400g klippfisk godt utvannet (husk at salt binder vannet i kroppen)
400g grønn paprika
200g cherry- tomater
2 bokser landlord hakkete tomater med hvitløk
200 g løk (dvs en stor løk)
100 g mild Ajvar
2 ss cocosa
1 ss CF
150 g Dreamfield lavkarbopasta
litt pepper og mineralsalt
Kyttes i passende biter og alt småkoskes i ca 1 time. Enkelt og greit.
Det blir mye mat fordi jeg fryser ned porsjoner. Regnet ut at retten ligger på 3,8kh/100g ferdig mat og 131 kcal er ok også. Fettandelen ligger på rund 5g og kan sikkert økes med mer cocosa eller CF. Det er vel bare å prøve seg litt frem selv. Jeg er ihvertfall kjempefornøyd!!!:D