krem sa for siden:
Skal lage Pavlova til sønnens bursdag i helgen, gjorde ett forsøk igår men det ble ikke vellykket:( Brukte en oppskrift jeg fant her inne, tror det var Nannahs; 4 eggehviter, 100g sukrinmelis, 0,5 ts stevia og 2 ss splenda, 0,25 ts salt, 1 ts Johannesbrødkjernemel og 1 ts hvitvinseddik. Pisket eggehvitene ganske stive først, tilsatte søtning og pisket (med mikser) i 10 min, tilsatte resten av ingrediensene og piska i 5 min til. Stekte på 150 grader i 50 min, også stod kaka i ovnen til den ble kald. Men den har blitt nesten helt flat, synes også den ser litt for brun ut, og mer som at den har flytt litt utover:(
Noen som vet hva jeg evt har gjort feil, eller har forslag til hvordan få en vellykket kake? :confused: Kan jo seff lage høykarbovarianten, den pelier å bli bra, men hadde vært hyggelig å servere noe jeg kan spise litt av selv også:).