< Tilbake til oversikten

Må bare spørre ... (ang. induksjonen)

#1

hippocampus sa for siden:

jeg har gått på introduksjonen nå og i dag skal mannen min lage andebryst med saus til og den er det sukker i og jeg bare lurer kommer jeg til å ødelegge hele opplegget hvis jeg spiser den sausen? det er jo mye fett i andebryst så den delen er jo bare flott men jeg fikk ikke gehør for å bytte ut sukker med sukrin pga at sausen skal karameliseres... har faktisk ett dilemma her og dette er ikke første gangen det er slik.. jeg er som sagt alene på lavkarbo generelt i familen (har en sønn på 17mnd og 1 mann hehe)som ikke går på lavkarbo.

bare lurer på om det er andre som har det sånn:confused:


#2

Gerd sa for siden:

Følger du indukjsonen så må du jo holde deg til reglene for den ;)

Det er et valg du må ta, enten følge reglene, eller gi etter for andre sine meninger :ja:
Det valget er det veldig mange av oss som må ta når vi starter på en diett :)

Her er i vertfall reglene for induksjonen: forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=270


#3

nellie sa for siden:

Spør om du kan få litt kraft, kok inn en skvett fløte og litt salt og pepper. Det er NYDELIG til and:)


#4

Kitt sa for siden:

Du ødelegger ikke hele opplegget, men klart det kan bli litt mye karber den dagen!
Om du bare spiser bittelitt saus, spiller det nok ingen rolle i det store og det hele!
Mange som sliter litt med at andre ikke helt ser hva man holder på med. Hjemme er det jeg som bestemmer maten, da. menmMin svigermor prøver gang på gang, men har ikke skjønt bæret! Unnskylder seg med at hun hører dårlig!:eek: Og jeg som har gitt henne LCHF på 3 min skriftelig opptil flere ganger!:p

Men du..... det heter Atkins! Ikke Atkinson. Og induksjon, ikke introduksjon!;)
Ikke meningen å være pirkete, men det kommer stadig nye hit og dette kan være forvirrende nok om det ikke skal dukke opp ord etc som faktisk ikke stemmer med virkeligheten!:)


#5

Charlott sa for siden:

Tenker at slike situasjoner vil du havne borti rett som det er. Om man skal "gi etter" hver gang blir det ikke mye igjen av kuren ;)

Hva med å gjøre som nellie (?) foreslår? Lag din egen saus? Som nødløsning kan du ha en pakke med Fjordlands ferdige peppersaus eller bearnaisesaus stående, og bare varme en skvett i micro`n :)

Jeg levde lavkarbo (hovedsakelig ketogent) i 18 mnd før sambo gikk over til lavkarbo, klarer man først å godt at man spiser litt ulikt blir det bare enklere og enklere å være kreativ og å finne passende løsninger :)


#6

hippocampus sa for siden:

tusen takk for alle svar og beklager skrive feil.
Det ende opp med at jeg droppet sausen og gulrot pureen og lagde meg blomkålris og salat til. det viste seg at han hadde marinert anda i honning :S så matte bare droppe ut bringebærsausen.... men den var jo skit god da..
trengte faktisk ikke saus for anda var så saftig og mør i seg selv :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.