< Tilbake til oversikten

Hva bruker dere...

#1

Nemina sa for siden:

til å jevne sauser med??


#2

Katta66 sa for siden:

Jeg har lest at man fint kan bruke Johannesbrødkjernemel, men jeg har ikke prøvd selv. Er visst å få kjøpt i helsekost.


#3

Cassiopeia sa for siden:

Johannesbrødkjernemel er OK jevning, men kanskje burde du heller satse på fløtesauser eller jevne med eggeplomme? Blomkål jevner også godt. Tenk på ekte blomkålsuppe, som bare består av blomkål, kraft og fløte. NAM!


#4

Jabba sa for siden:

Jeg er ikke så fryktelig streng så jeg bruker hvetemel innimellom....:p


#5

Kitt sa for siden:

JBKM gir det som for noen oppleves som slimete, glatt saus med en rar smak!:eek:
Egg, ost som feks Philadelphia eller fløte brukes her i huset!:)


#6

smgj sa for siden:

Maizenna. Ja, det er karbohydrater, men det er ikke så mye og ofte (hos oss iallvall) og det har iallfall ikke gluten.


#7

marionilona sa for siden:

Har hørt at man kan bruke eggeolomme. Aldri prøvd det selv...


#8

tattoogl sa for siden:

Helt enig! Blir ekkel smak og man blir helt 'glatt' i munnen...


#9

Tirililltove sa for siden:

Bruker ost, rømme det jeg har i kjøleskapet der og da, eller jeg koker inn fløten. Alltid fløtesaus.
JBKM ble ekkelt ja, men kan jo prøves smaken er forskjellig.


#10

VSB sa for siden:

Fiberhusk, men den bør ikke stå.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.