Ja overskriften sier vel sitt.
Har fått med meg at det finnes et søtningsstoff som heter Tagatesse.
Er det nytt?
Hva brukes det til?
Blodsukkerstigning?
Helsemessig?
Noen som har prøvd det og kan fortelle litt om smak, bruksområder mm?
Er det noen som har brukt det?
Har det samme "isende" smak som sukrin.
Hadde vært kjempebra om det finnes et kunstig søtstoff som fungerer som sukker i bakverk, uten at det har bismak.
Fra linken over
"I motsetning til mange sukkererstatninger kan Tagatesse karamelliseres, slik at bruksområdet utvides enda mer. Tagatesse har ingen kjølende effekt slik noen sukkeralkoholer kan ha"
Det er i alle fall ein tråd om det allereie på forumet, her. :) Det har ingen frostsmak nei, eg har brukt Tagatesse/Tagatose i fleire år. Einaste negative med det er at pulveret MÅ vere i lufttett pose, det beste er å berre la det vere i den posen det kjem i, og lukke den godt, elles blir det steinhardt. Eg prøvde nemlig å ha det over i ei boks, og det gjekk ikkje så bra.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.