Skjær norvegia i terninger og legg på bakepapir på stekeplate, med solid mellomrom, sett det i ovnen på ca 200 grader i et par minutter til osten smelter og gjerne blir svaaaaakt lysebrun. la kjøle litt så det stivner. Knask og kos deg. Kan evt varieres med å drysse litt krydder/ urter på før steking.
Åh, digg! Jeg bare ELSKER tomatosten, men har ikke prøvd den sånn enda. Har gått og knasket nøtter i hele dag, så nå MÅTTE jeg bare ha noe som fyller magen litt mer! Må somle meg til å prøve dette som knekkebrød.
Bruker også den skivede kavli-osten og steker de i mikro'n. Bruker det til "alt mulig" - nå sist ble de mine "tacoskjell".
Tidligere i sommer tok jeg på litt rømme, og 1 jordbær skåret i skiver på toppen...mm...det var veldig godt!;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.