Er det bare jeg som får en sånn kløete ekkel følelse i halsen når jeg har dette i teen/kaffen min? Det smaker jo ingen ting, men det skjer noe med halsen min ja, som er ekkelt.
Hva kan jeg ellers ha cocosa i for at jeg skal få i meg litt hver dag? Går det an å ha Cocosa i kokt mat? Røre inn når den er ferdigkokt?
Jeg elsker "pannekaker", og spiser gjerne det om kvelden når jeg er småsulten/fysen på noe. Kan jeg ha i cocosa i røra, eller blir det ødelagt av den høye varmen...?
Jeg tror jeg generelt sett får i meg for lite fett nemlig, så skulle hatt tips til å få sneket inn litt mer.
Cocosa kan brukes i det meste av mat ja, men visste du at det finnes to typer?
Den ene er uten smak og tåler høye temperaturer, så den kan du bla steke i, og den kan blandes med det meste for å øke fettinnhooldet uten at det blir kokkos smak i det.
Tror det er den andre typen jeg har, for jeg synes ikke det smaker noen ting av den. Hm - da kan jeg steke i den ja, akkurat. Kanskje jeg til og med skal lese på glasset? :rulleøyne
Jeg vet ikke. I dag forsøkte jeg med cocosa i Rooibos-te, og det gikk faktisk veldig bra. Den har en helt annen smak enn vanlig te, litt mer honningaktig, og den ekle følelsen i halsen var ikke så fremtredende heller. Da blir det Rooibos heretter :)
Jeg drikker kaffen svart, så kanskje det var den komboen som var ekkel, for jeg orket nesten ikke å drikke det. Usj.
Tror det er fettet som legger seg i munhulen og halsen.
Jeg har laget noen gode snacks-kuler med cocosa, sukrinmelis og hakkede nøtter. oppbevarer de i en tett boks i kjøleskapet. Gode når man er "fysen" på noe godt :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.