Suann sa for siden:
Kan jeg spise tørket mør?
Feks som snack ?
Suann sa for siden:
Kan jeg spise tørket mør?
Feks som snack ?
TigerTove sa for siden:
Tenker du som mør/mår-pølse? I såfall kommer det ann på hvor mange KH du har satt som "grense" :)
Suann sa for siden:
Ja det er det jeg mener. :)
Jeg har egentlig ikke satt noen grense. Prøver å få i meg minst mulig karber. Tror nok jeg ligger godt under 40 pr dag - tror jeg. Men det vet jeg jo ikke for jeg hverken måler eller veier. Jeg spiser for det meste yi frokost lunsj og kvelds selvlagede knekkebrød uten noe form for mel med ost eller makrell i tomat som pålegg. Eller jeg spiser omelett eller stekte egg /avogtil bacon. Av ogtil en yougurt naturell.
Til middag spiser jeg helst fisk eller kyllingfilet eller svinekjøtt. Med mye broccoli og blomkål. Av og til litt bær. Knasker litt mandler, nøtter eller peanøtter som mellommåltid.
Tror kanskje kosten min er for fettfattig. Men jeg har gått ned 2 kg på ca en uke og er veldig fornøyd.
Jeg drikke litt rødvin av og til. Har mistet søtsuget men har ofte lyst på noe salt Det er typisk meg.
smgj sa for siden:
Om du går ned på det du spiser og har det bra er det ingen grunn til å endre. Jeg synes det virker bra, jeg. Skal du endre noe så legg til mer grønnsaker - så variert som mulig. Bruk agurk eller avokado eller paprika som snacks. Selv om det er litt karbohydrater i dem er det også fiber, vitaminer og mineraler der. De er ikke karbohydratrike i forhold til mengdene man klarer å spise.
Om spekepølse så er det bedre enn potetgull. Men spis det som snacks - dvs ikke altfor ofte. :)
Husk at alt med mindre enn 150gram karbohydrater daglig regnes som lavkarbo. Noen går ned allerede ved 150g. I Primeal Blueprint regnes området fra 50-100 som der hvor man sannsynligvis finner sin såkalte "sweet spot" - et kosthold som ikke kjennes som så altfor anstrengende eller som sult eller askese, men som fører til "uanstrengt" nedgang (NB - IKKE linjær).
Kitt sa for siden:
Altså i min pakke Standamør er det 120g med 1.5g karber pr 100g! Kan ikke se at det skal ødelegge mye akkurat!;)
Jeg spiser det innimellom som potetgull på en måte, med rømme som dipp!:spisesnak
Suann sa for siden:
Tusen takk for svar! Så snille dere er som bryr dere!
Er jo helt fersk så mange av mine spørsmål er sikkert litt naive. Men jeg lærer etterhvert. Synnes det er spennende og føler meg sunnere og gladere enn på lenge. Ikke er det ensom heller så lenge man har et forum som dette :)
Newstart sa for siden:
Tror ikke det skulle være noe i veien for det nei:D
Bik sa for siden:
Det kan sikkert spises som snacks av og til.
Noe som også er godt er ostestrimler av f.eks norvegia rulet inn i spekeskinke. Fint som snack/mellommåltid, og veldig godt :)
Suann sa for siden:
Nammmmmm :sikle:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.