< Tilbake til oversikten

Dimsum?

#1

Julepølsa sa for siden:

Har leita og leita, men finner ikke noe fornuftig svar noe sted på om dimsum er ok når man prøver å kjøre lavkarbo. Det finnes jo x antall varianter, så det er vel kanskje vanskelig å svare på, men kanskje noen her vet sånn generelt om det er ok, halvgreit som utskeielse eller bør unngås helt. Er nemlig veldig glad i dimsum, egentlig....
Anyone?


#2

Julepølsa sa for siden:

Dytter litt og håper noen vet....


#3

marjusen sa for siden:

Hva er dimsum?


#4

Carisma sa for siden:

Det kommer jo helt an på hva de inneholder. Og siden et navn på de er melboller bør vel noen bjeller ringe... ;)


#5

marjusen sa for siden:

Er det samme som krommer? Som brukes i fersk suppe?


#6

Carisma sa for siden:

Nei, det er småretter ala vårruller o.l.


#7

Julepølsa sa for siden:

også kalt kinesisk tapas, brukes mest som frokost/lunsj i Kina.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.