hannedt sa for siden:
Jeg begynte med lavkarbo i begynnelsen av mars og gikk på det helt til midten av juli. Da reiste jeg på ferie til utlandet og greide å få både lungebetennelse og matforgiftning, og jeg greide overhodet ikke å få i meg så fet mat som jeg burde, det ble egentlig mer omlegging til høykarbokosthold. Jeg veide meg rundt den 18 juli og da veide jeg 75 kg, og nå etter ca tre uker med høykarbokosthold så viser vekta 72.5 kg. Jeg har spist brød til frokost og kvelds, har spist pizza og drukket øl, har spist potet og ris til middag, men ingen vektoppgang, heller det motsatte. Har hørt så mange "skrekkhistorier" om de som suser opp i vekt når de ikke spiser lavkarbo i noen dager, burde jeg forvente å gå opp i vekt? Jeg har jo spist høykarbo i flere uker nå.
For å være ærlig så har det vært innmari godt å ikke måtte be de jeg er på besøk hos om å lage egen mat til meg, det har vært godt å ikke spise så mye fett og å slippe å tenke på hva jeg kan og ikke kan spise. Det var deilig å kunne ta med seg en baguett fra en bensinstasjon når vi stoppet der, og jeg har spist høykarbo med god samvittighet. Om ikke vekten suser opp igjen så vurderer jeg å spise mer høykarboaktig, tenke på at jeg må få i meg mye grønnsaker og at jeg helst skal lage all mat fra bunnen av slik at jeg vet hva jeg får i meg, men tillate meg selv å spise det jeg har lyst på uten ekstreme begrensninger.