< Tilbake til oversikten

Har jeg fortstått dette riktig?

#1

Tonje85 sa for siden:

Jeg satt i hele går og leste meg opp på Dr. Lindbergs filosofi. Jeg tror jeg skjønner det meste og syntes listen i starttråden var kjempefin. Men jeg lurer på en ting. Har jeg forstått det riktig at han kan spise litt mer fett, som fløte, ost ol. til de måltidene der man ikke spier noe særlig karbohydrater?

F.eks. hvis jeg bare spier egg til frokost, kan jeg da ha litt fløte i omeletten eller litt majones ved siden av eggene? Og hvis jeg bare spiser kjøtt og grønnsaker til middag, kan jeg da bruke en litt fetere saus? Men hvis jeg f.eks. tar pasta ved siden av middagen så må jeg holde meg borte fra fettet? Går det bra å spise noen litt mer fettrike måltider i løpet av en dag, der man holder seg borte fra karber, mens mann spiser litt mer karber til andre måltider?

Går det f.eks. an å spise slik på en dag?

Frokost: omelett med grønnsaker og litt følte i
Lunsj: blandet salat med grønnsaker og en proteinkilde med olje eller rømme som dressing.
mellom: et eple og noen mandler
middag: kylling og grønnsaker med fløtesaus
kvelds: "sponplate" med pålegg

Jeg drikker også en kopp kaffe om morgenen. Går det greit å drikke denne med lettmelk eller vil det være bedre med soyamelk?

Hadde vært veldig takknemmelig for tips og råd.


#2

nellie sa for siden:

Ser greit ut det der:) Dropp lettmelk. H-melk er best.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.