Tror det var 0,8 men husker ikke 100%. Det var en slags type grov middagspølse som gikk under "tradisjonsmat", en eller annen ny produktlinje, og er utviklet av kokken Erling Sundal. Tror det var ca 90 kr/kg. Tok ikke med noen denne gangen, var på farten, men den skal testes ut! Så ut som et sunnere alternativ til kjøttpølser, uten alle mulige tilsetningsstoffer og fyllmasse.
Har glemt navnet, derfor jeg prøvde å beskrive den så man finner den igjen - sannsynligvis i hyllen der grillkampanjen til Craig Whitson hadde matvarer tidligere på sommeren, det har de i alle fall gjort hos "vår" butikk.
Se etter den kampanjen til Erling Sundal som går på tradisjonsmat.
Er så fint å se at noen kjeder har begynt å produsere litt pølser som ikke inneholder 6-7 karber, for da må man jo fort begrense seg....
Burde egentlig sende en mail til Rema og opplyse om hvor viktig og bra dette er, for etterhvert ganske så mange :)
Svinset innom, "Erlings grove krydderpølse" het den, og hadde 0,8g karber, 16g proteiner og 30g fett per 100g pølse. Høres snadder ut :)
Det finnes også en "Erlings grove kjøttpølse" som hadde 1,4g karber og noe mindre fett, men begge hadde jo såpass lite at man burde de prøve ut for smakens skyld.
Denne må testes.... Vi spiser alt for mye pølser hjemme... gubben er helt pølsegal og spiser det gjerne til både frokost og kvelds, og jeg liker å ha noen pølsebiter i eggerøra mi..... ungene er forsåvidt også glad i pølse så klart...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.