Nå idag, så var vi å handlet på Rema 1000. Og da fant vi de nye produktene til Erling Sunndal for denne høsten. Og vet dere? Dette blir bare bedre og bedre! Vi fant kjøttpølser med 0,8 kh per 100 g og rundt 1,5 kh per 100 g. Og så hadde han ferdig-supper i poser... blomkålsuppa hadde bare 1 karbo per 100 g og tomatsuppe 5 kh per 100 g. Dette virker lovende syns jg! :) håper det kommer enda flere lavkarbovennlige produkter i tilleg til de jeg har funnet til nå! Det gjør det iallefall mye enklere for oss studenter!
Han grillkongen har en utrolig god løksalat også. Passer perfekt til grillmat. Lettvint da, kjøper bare en entrecote eller kylling og slik løksalat så har jeg middag. Med litt dampe grønnsaker. Nam nam. Middag på 10 minutt som smaker himmelsk of fullt lovlig
Prøvde den grøve krydderpølsen i går. Den luktet ikke som mat jeg liker, men stekte den i panna og spiste med egg og det var kjempegodt. En bit var ganske stor og ikke varm helt igjennom, og da kom den "ustekt" smaken fram og det likte jeg ikke. Men var veldig fornøyd med den. Utrolig kjekt å kunne spise flere ting, å ikke alltid ha det samme.
Men om det ser litt dodgy ut med tanke på kh i suppa (eller andre ting for den saks skyld), kan du ikke sende en mail og spørre om produktet? Er jo kjekt å vite helt sikkert.
Sikkert ikke mye brokkoli i, men hva med å dytte oppi fersk eller fryst brokkoi, det siste er i hvert fall ikke mye arbeid og noe jeg har gjort i alle år med ferdigsupper.
Såg dei suppene idag eg og, då eg var på Rema. Tenkte for meg sjølv at 1kh/100gr i blomkålsuppa var nesten for godt til å vere sann. Men fantastisk om den er ok då!
Så skriv gjerne her om nokon smakar den i næraste framtid, for eg lurer veldig på om den er god :)
Aha. Ja da er det vel ikke noe å bry seg om. Men lurer jo litt på at det står 0%kh da, trodde jo det skulle være mel i. Men det står ikke at det inneholder mel eller noe, bare svin/storfe og krydder :confused::)
Var på rema nå. Kjøpte en slik kjøttfarse. Det er jo faktisk medisterdeig. Inneholder kun kjøtt vann og salt. Helt konge å lage medisterkake av. Ligger oppskrift på det også på rema1000.no.
Kjøpte slik kjøttpølse også. Så den suppen. Herlig at det blir så lettvint å kjøpe mat. Hurra hurra
Ja, veldig mye kjøttsmak :)
Planlegger en "mysteriumsmiddag" en dag. Tenker å lage disse kjøttkakene igjen, men bare et par med samme smak. Tenker hvitløk, paprika, gressløk, vårløk, salt/pepper osv. Koke i saus, en vet ikke hva en får. Må bare bli stødig på saus først :D Litt morro må man jo ha det i hevrdagen :p
Innlegget jeg skrev het: "Fortsatt litt forvirret..", og den jeg skrev om da var
en pose med ferdig blomkålsuppe, "Erlings Blomkålssuppe" fra Nordfjord sin serie Norske Klassikere.
Det står at den bare inneholder naturlige råvarer, og næringsinnholdet er Protein:1g, Karbohydrat:1g og Fett:2g og at ingrediensene er vann, blomkål (31%),fløte,gelatin,maisstivelse, salt og pepper.
Jeg måtte også en tur på rema1000 å se på disse produktene og til min glede hadde de også lys og mørk lapskaus .
Mener det var ca 5kh pr 100 g i dem. Så de er jo akkurat tilatt. Masse sauser var det å. Nei dette er himmelen dere! :p
Jeg har akkurat lagd suppe på grønnsaker og de pølsene. Kjempegodt! Og så har jeg tenkt å prøve kjøttfarsen imorgen. Da blir det kjøttkaker! :) jg gleder meg! Syns absolutt ikke det er noe problem med disse produktene jg.. jeg er veldig glad for at de er i butikken! Og det er et pluss at det er billig også, for det er ikke til å stikke under en stol at det er tøft å være student....
Den skal jeg ha til 'frokost' nå tenkte jeg.. Med ostekjeks av parmensan:) håper det smaker bra. Kanskje ha litt smør i suppa for å få opp fettinnholdet litt.
Jeg er skeptisk til ALT som selges på rema 1000 og især når jeg leser at det er nordfjord som står bak.. Det er sikkert bare meg, men jeg kjøper ikke...:o
Jeg klarer det bare ikke. For det første synes jeg smaken er ille, for det andre er utseendet på kjøttet, og for det tredje alt det vannet som rått kjøtt er tilsatt. Så neitakk. Jeg takler det ikke...
Nå har jeg smakt på krydderpølsene og de var skikkelig gode :D SÅNN mener jeg ordentlig pølser skal smake, god og fyldig kjøttsmak... Denne overgår uten tvil vanlige grillpølser, så dette kommer til å bli et fast innslag i kjøleskapet hos oss.... vi er en "pølsefamilie" :o
Så bra da, Littleme! :D det er ikke noe som er bedre enn det! :heia:
Ja, nå syns jg livet er mye enklere enn det var før! Flere matvarer som vi kan spise i farta. Og ikke minst er det billigere! Men jeg la forresten merke til at helsekosten selger flere lavkarboprodukter her i byen og (brød blanding, kakemiks, pasta osv) Ulempen er at det er dyrere :( for jg lette etter for eksempel JBK her om dagen, da hadde de satt det opp fra litt over 50 kr til 100 kroner på et sted!!!!! Men på en helt annen helsekost betalte jg 60 kr for et glass :P merkelig syns jg. Litt off topic, men jg kom til å tenke på det nå som jg satt her :P
Men uansett...det begynner å bli skikkelig in med lavkarbo :D det liker vi!
Hadde denne blomkålsuppa som er nevnt i tråden her til middag i dag og jeg synes den var kjempegod. Og så utrolig lettvint da. Jeg kokte litt ekstra blomkål og sprøstekte bacon og hadde til. En ss meierismør og en dæsj fløte i suppa for å fete den opp! Nam, nam...
Men det er akkurat som om jeg sitter med følelsen av å ha spist noe ulovlig......er så vant til at alt av "ferdig-mat" er fy-fy....
Jeg spiste en halv pose og ble god og mett - så dette blir muligens middag i morgen også!
Jeg synes også blomkålsuppa var kjempegod - men jeg "spiket" den med en voksen skvett kremfløte (sikkert en desiliter og vel så det), meierismør og hvitløkspepper. :p
Fant den kjøttfarsen også og var litt skeptisk, men jammen var den veldig god. Helt vanlig konsistens. Hadde noen paprikabiter, litt løk og baconost oppi- hmmm, ble veldig gode kjøttkaker.
Neida, hadde jeg bare hatt fløte! Blomkål har jeg, men ingen fløte. ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.