< Tilbake til oversikten

Kalde kokte poteter

#1

Meniallverden sa for siden:

Hei alle sammen.
Hva er saken med kalde kokte poteter? Er det noen som virkelig vet?
Det sies at karbene blir borte og bare fiber er igjen men jeg tør ikke prøve sånn uten videre. Og kan potetene stekes så de blir varme på nytt????:confused::confused::confused:


#2

marjusen sa for siden:

Er fortsatt mye stivelse. Ca 15 kh pr 100 gram i kokt potet. Hørt noen unner seg en liten nypotet i ny og ne, men ikke noe å spise på ketogent nei


#3

Melaisa sa for siden:

Rå poteter kan du spise. Synd det smaker så dårlig..


#4

nellie sa for siden:

Rå poteter har fortsatt masse stivelse i seg:)


#5

Carisma sa for siden:

Karbene blir definitivt ikke borte! Men sammensetningen endres, slik at den får lavere GI dvs at blodsukkeret ikke øker like raskt som ved vanlige kokte poteter.


#6

Melaisa sa for siden:

Åh. Jeg trodde rå poteter gikk (uten at jeg har tenkt å spise noen), men jeg blander sikkert med fit 4 life. Kanskje. Sånn er det å ha vært innom mange kosthold - og uten å ha klart å holde seg til noe. Før nå da. ;-)


#7

Meniallverden sa for siden:

Filler å!
Har hørt at karbene forsvinner ved avkjøling jeg men finner ikke noen "kalde" poteter i tabellen:confused:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.