Hei alle sammen.
Hva er saken med kalde kokte poteter? Er det noen som virkelig vet?
Det sies at karbene blir borte og bare fiber er igjen men jeg tør ikke prøve sånn uten videre. Og kan potetene stekes så de blir varme på nytt????:confused::confused::confused:
Karbene blir definitivt ikke borte! Men sammensetningen endres, slik at den får lavere GI dvs at blodsukkeret ikke øker like raskt som ved vanlige kokte poteter.
Åh. Jeg trodde rå poteter gikk (uten at jeg har tenkt å spise noen), men jeg blander sikkert med fit 4 life. Kanskje. Sånn er det å ha vært innom mange kosthold - og uten å ha klart å holde seg til noe. Før nå da. ;-)
Filler å!
Har hørt at karbene forsvinner ved avkjøling jeg men finner ikke noen "kalde" poteter i tabellen:confused:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.