Jeg har nå akkurat bestilt en pose glutenfri/lavkarbo brødmiks fra Funksjonell Mat. Det virker som det er et helt nytt produkt, men jeg lurer likevel på om det er noen her som har smakt dette brødet? Jeg har kjøpt Fedons brød, men det inneholder jo nesten 20 g KH per 100 og er dessuten med gluten (som jeg visstnok bør holde meg unna pga at jeg har ulcerøs colitt).
Er litt lei av å bake, men en miks skal jeg da klare å slenge sammen :)
Finnes det andre alternativer når det gjelder ferdigbrød? Jeg har kjøpt "lavkarbo" hos Baker Nordby, det er nesten glutenfritt (og det holder for meg), men det har 28 g KH per 100g. Det er jo ikke så veldig lavkarbo....?
jeg har bare vært på to sunkost butikker, og de hadde det begge steder. går egentlig utifra at de fleste har det :) det er ferdig oppskjært, og ligger frossent. fikk opplyst når jeg kjøpte det at det holder 5 dager i kjøleskapet også etter man har tatt det ut av fryseren :) selv tar jeg bare opp et par skiver kvelden i forveien jeg, og har de i kjøleskapet så de tiner der til dagen etter :) veldig mettende også dette brødet :D
De har det på alle Sunkostbutikkene som tilhører Stig A. Dalen AS, dvs de fleste i Aker og Bærum samt på Oslo Vest. Dessuten vet jeg at de har det på Metro (Lørenskog), i Grensen og på Grorud i Oslo.
Jeg tror ikke de blir sendt til butikkene lenger unna Oslo, de bakes ute i Bærum.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.