< Tilbake til oversikten

Hvordan bevare LCHF-brødet?

#1

lenos sa for siden:

Hei.

Laget for første gang LCHF-brødet til airam (Maria Höglund) i dag og syns det smakte veldig godt!

Problemet er bare at nå har jeg veldig mange brød til overs, og lurer på muligheten for oppbevaring av disse? Er det mulig å fryse de, eller bør man ha de i kjøleskapet, eller kanskje bare i en pose i brødhyllen?

På forhånd takk for gode tips :D

-lenos


#2

Ridiculous sa for siden:

Dette lurer jeg også på! :-)


#3

mona80 sa for siden:

i har laget lavkarbobrød, har hatt 1 liggende i kjøleskapet i ei uke. Like godt enda. Har også frøset ned et.


#4

Plinoto sa for siden:

Jeg pleier å skjære brødet opp i skiver og fryse det ned. Legger papir mellom skivene så er det enkelt å ta opp de skivene jeg har behov for.


#5

lenos sa for siden:

Takk for hjelpen :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.