< Tilbake til oversikten

Eggeplommekaker

#1

Fredrikke07 sa for siden:

Har du eggeplommer til overs? Da er det helt perfekt å lage disse!

Har dessverre ikke helt eksakte mål, da disse ble laget på slump.

Slik gjør man:
3 eggeplommer røres sammen med ca to ts kanel. Deretter blandes sukrinmelis ( kanskje en dl?) og en en dæsj ønsket søtning (stevia. splenda, osv) sammen med eggeplommene, ha i mandelmel og/eller kokosmel og hornsalt. Her kan man jo også ha i smør om man ønsker det. Og dyppes i sjokolade!:p
Formet kuler av deigen og stekte de på 200 grader nest nederst i ovnen i ca 7-10 min. Tok de ut før de brune, og fortsatt litt seige inni. Var
kjempegodt synes jeg

Prøvde noen få med litt peppekakekrydder, det var også veldig godt!
Noen av kakene med bare kanel, stekte jeg litt tørrere, disse ble gode som kakebunn eller kjeks-aktig for f.eks. syltetøy, vaniljekrem, krem osv:)!


#2

lille_trille sa for siden:

Hærlig.. får dytte på denne når det nærmer seg jul :)


#3

Euphita sa for siden:

Hørtes yummy ut ja!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.