< Tilbake til oversikten

buhuu jeg spiste linsepure til middag ikveld

#1

Iset sa for siden:

har jeg ødelagt alt da? er jo bare på 8. dagen av ketosen min.... men tenkte først å avslutte siden mannen min ville det, men nå virker det som om han ombestemte seg (mannfolk!!) så må jeg begynne heeelt på ny da? å telle fra dag 1? var vel ca en dl jeg spiste.


#2

HP sa for siden:

Går sikkert bra!

Pass på å spise minst mulig karbohydrater til du måler ketoner igjen i morgen.

Atkins skriver i boken sin om noen forskere som mener at en kan spise så mye karbohydrater en vil så lenge en gjøre det på under 1 time. Da vil ikke kroppen få tid til å omstille seg til å ta dem opp. Men han skriver at det ikke det ikke er noe å spekulere i da... ;) Men det er jo litt greit hvis en sprekker litt en dag, eller er "tvunget" til å spise ihvertfall et kakestykke når en er på besøk...

Stå på du Iset! Er vanskelig rundt dag 8... Men du kan ikke si til noen at du har "prøvd" Atkins før du har gått alle 14... :D


#3

Caledonia sa for siden:

Men jeg tror ikke jeg hadde gjort det igjen. Det er jo du som bestemmer dette her, men du setter jo bare paa bremseklossene hvis du spiser mat med hoey karbo (jeg et ikke linser er det vaerste, mange sprekker med pizza el lignende). Opp til deg hvor lang tid du vil bruke paa aa miste vekta, men er du som meg vil du nok ned ganske raskt.

Du har ikke oedelagt alt og du kan fortsette slik som du har gjort foer. Har du Ketostix? Da kan du jo maale om du fortsatt har ketones i urinen. Tror jeg spiste litt for mye kaal her forleden og da forandra stixa nesten ikke farge i det hele tatt. Det tok 12-14 timer for det forvant fra systemet mitt.

Lykke til Iset, detta klarer du:D


#4

Iset sa for siden:

takk for svar dere:) må kjøpe ketostix, har ikke summet meg til å kjøpe nye, men jeg veide meg i morges og da hadde vekta gått ned 100 gram siden i går...... så det kan jo ikke ha gjort allverdens skade.


#5

Summer sa for siden:

Ketostix er jo bare et must da!!!

De er jo bare kjempemotiverende! Også så gøye! Alltid kjekt å se "hvor lilla vi har klart å bli i dag", Hvor bra vi ligger an i løypa... :)


#6

HP sa for siden:

De er spesielt viktige de første 14 dagene, i omstillingsfasen.

Fordi da skal de være så lilla som mulig. Klarer du ikke oppnå den mørkeste da, trenger en å spise mer fett, og mindre protein, og ikke mer enn 10g karbohydrater... Og om ikke det hjelper så er det fett-faste som gjelder (90% av energien fra fett... :eek: ) Det knekker selv den hardeste karbo-kropp ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.