|Ingrrid sa for siden:
Se her for bilder :)
Is er så utrolig enkelt å lage, men vi prøver å holde oss til en gang i uka, selv om det er lavkarbo-vennlig iskrem. Denne gangen brukte jeg ismaskin, har du ikke det kan du følge denne fremgangsmåten, bare tilpass ingrediensene om du vil ha bringebærsmak.
Ingredienser:
6 dl kremfløte
6 eggeplommer
0,5 dl sukrinmelis
1 ts vaniljepulver/1 vaniljestang (kan evt erstattes med litt mer sukrin)
80 gr raspet mørk sjokolade (minst 70%)
1 dl bringebærsyltetøy (vi har hjemmelaget med sukrin) evt 2 dl bær og litt mer sukrin
Fremgangsmåte
Bland alle ingrediensene godt og hell dem over i ismaskinen.
La den stå i ca 1 time og ha den over i passende former.
Velbekomme! Isen kan spises direkte eller fryses. Etter frysing anbefaler jeg å ta den ut et kvarter før servering.