< Tilbake til oversikten

Seterrømme i omelett?

#1

Slusken sa for siden:

Er det noen som har forsøkt seterrømme i omeletten?


#2

Cassiopeia sa for siden:

Jepp!
Seterrømme er helt supert i både omelett og eggerøre. Jeg synes det smaker bedre enn fløte, forresten.


#3

lillemeg88 sa for siden:

jeg mener å ha hørt at creme fraiche egner seg bedre til oppvarming, kan det stemme? :)


#4

Cassiopeia sa for siden:

Det går for det samme, så lenge de er helfete.
Creme Fraiche tykner ikke like fort som rømme, og de smaker forskjellig, men begge deler er velegna til oppvarming.

De lette variantene egner seg ikke, men det er ikke noe stort problem for oss lavkarbere.


#5

lillemeg88 sa for siden:

takk for svar, da vet jeg hva jeg skal bruke resten av rømmen min til :D


#6

Alynna sa for siden:

Sånn litt off topic så har jeg rømme ved siden av eggerøren min akkurat nå og det er også nydelig! Så har man egg i huset, og en rømmeslant, og helst litt salt mat, så har man et kjapt godt måltid. Spiser litt spansk spekemat til, et par skiver røkelaks og noen reker i rekesalat, nam nam :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.