Blå Castello, - men den er jo ikke streit og hvit, da. Nyyyydelig på frøknekkebrødene. Og med litt tomat som mildner litt. . feit og god.
Og så har du Kavli sine runde, oppskårede, vet du. Med all slags smakstilsetninger. Den med sprø bacon er veldig god. . . .
Enda bedre blir de om du legger dem på en stekeplate og steker i ca 10 min på 225 grader. Men pass på, - de skal ikke bli brent. Smaker som den stekte osten som ligger på deigkanten av god pizza . . .
Takk for tips. Jeg har begynt å saumfare ostediskene, og har nå et bilde av hvilke butikker som har et anstendig utvalg :)
Skal innom i dag, så man skal ikke se vekk fra at jeg bruker noen av disse tipsene. Tusen takk :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.