Nå har jeg gått på lavkarbo i 7 mnd, vært flink å ikke spist noe høykarbo. For 1.5 mnd siden la jeg til litt frukt, eple og noen ganger har jeg spist vannmelon. Det jeg opplevde ved å tilføye frukt i kosten var noen ganger at jeg ble uvell, som hjertebank, føltes ut som jeg var skikkelig stressa og at blodsukkeret var på ville veier. Det gikk etterhvert over. Spiser til normalt 1-2 epler om dagen, med litt vaniljekesam. Nå på lørdagskvelden skeiet jeg ut, for første gang, spiste en softis. Det som er greia er at jeg på søndagskvelden ble skikkelig dårlig, diare + oppkast, svimmel og en form som var helt på trynet. Begynner å bli litt bedre nå, men magen er ikke helt på lag, men ingen oppkast. Kan det ha en sammenheng? Det var noen som mente at det kanskje var pga softisen, at det ble for mye karbohydrater til meg, men jeg tenkte at det kanskje var for lang tid i mellom isen og "reaksjonen"...
Ja det var det jeg mente også, at det ikke var så mye i en softis :D Da ser jeg bort ifra at det var pga den jeg altså. Men kjekt å vite for hvis jeg reagerer SLIK på litt høykarbo så frister det ikke for noe gjenntakelse, ikke at jeg har tenkt å ha noen utskeielser på en god stund uansett.. ;)
Kanskje det ja :) Så lenge det ikke er en reaksjon på for mye karber så er det egentlig det samme hva det er altså :D Bare godt å vite at man faktisk kan unne seg en liten ting en sjelden gang i blandt ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.