Her rundt der jeg bor er helsekostbutikkene utsolgt for JBK. Har sjekket helsekost butikker på nettet og der står det at JBK er utsolgt fra leverandøren.:confused: Men jeg trenger jo dette i mange oppskrifter som jeg har lyst til å lage:eek:
Jeg var innom den helsekostbutikken som er i nærmiljøet og der foreslo de Kikertemel som de mente kunne brukes på samme måte som JBK.:rolleyes::rolleyes:
Jeg vet desverre ikke hva du kan erstatte det med lenger, før hadde apoteket noe som kaltes nestergel, men har lest at de har lsutta med det produktet. Men kikertmel er absolutt ikek det samme, og det er fult av karbo. Det som kan bruker er kanskje fiberhusk.
Ingen som har svart på spørsmålet mitt over her, så da kan jeg fortelle at jeg bakte Karins aller beste brød med xanthan gum istedenfor jbkm, og da brukte jeg omtrent halve dosen av oppgitt mengde jbkm - brødet ble i alle fall helt fint:) (mulig det hadde blitt helt greit med halv dose jbkm også, da..)
Ser ud som iHerb har Xanthan Gum, men jo til en heeelt annen pris enn her i Norge. :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.