< Tilbake til oversikten

Karber i fløte

#1

Student88 sa for siden:

Hei:)

Har forstått at karber i fløte ikke er de beste fordi de kommer fra laktose-melkesukker. Men syns det er fantastisk å kunne bruke litt kremfløte i maten, men god samvittighet. De jeg lurer på er om det er noe forskjell på karbene i seterrømme og kremfløte, begge har innhold 2,9 i følge Tine, og cirka likt fettinnhold, henholdsvis 35% og 38%. Men kremfløte smaker jo mye søtere enn seterrømme, derfor tenkte jeg at karbene fra seterrømme kanskje er bedre? Hva sier dere? Seterrømme i maten smaker jo også fortreffelig:) Selv om jeg vet at karbene helst skal komme fra grønnsaker, så hadde det vært fint å visst hva som er best for kroppen av kremfløte og seterrømme. Eller er de likestillt?


#2

Rikkem0r sa for siden:

Dytter litt for deg jeg.. Jeg tror de er ganske så likestillt, men er kanskje noen som har litt mer peil på dette her?


#3

Alynna sa for siden:

Rømme = fløte + bakterier. Det er det samme.


#4

Bestemamma sa for siden:

Noen tåler rømme bedre enn fløte nettopp pga de sure bakteriene... Fløte kan for noen føre til halsbrann og magebesvær...(ikke meg :D)


#5

lucifine sa for siden:

ah lærte noe nytt jeg!


#6

slankepia sa for siden:

hva med laktosefri kremfløte da? Er den bedre kanskje? :-S


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.