< Tilbake til oversikten

Må ha det bare MÅ ha det...

#1

luringen sa for siden:

Grrr...prøvde å poste denne før her, men ble borte...irriternede nett!! Arrrgh!

Men altså; her om dagen ble trangen til noe som lignet søtt bakverk overveldende...(Boller, skolebrød, muffins, kaker...mmmmmm...fy!)

Så jeg tenkte at her må någet gjøres før utskeielsen kommer å tar meg!!
Løp ut på kjøkkenet å laget følgende;

Lure-muffins;

2 dl grovbakstmel
2 dl havregryn
2 dl blanding av soyaflakes, hvete og havrekli
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker eller essens
1/2 dl fruktose
Ha i bolle
3 egg
2 dl solsikke eller rapsolje
ca 2 dl matfløte
røres sammen,has opp i det tørre

Hiv oppi en god slump med FROSNE bær.

Fyll i muffinsformer, jeg har kjøpt sånn genialt brett vettu...

Stekes 190gr i 20 min.

Ble ALT for gode....mmmmm...

Ka de trur?? Er det dumt eller greit med sånne luremuffinser?? Unge likte de også...:rolleyes:


#2

Muskat sa for siden:

Så vidt jeg kan forstå må vel dette være en utskeielse etter lindbergs hjerte?

Muskat


#3

guro sa for siden:

Her er et par gode lindbergske varianter til ..

FL Grove aprikos muffins (15)*

· 2,5 dl fin sammalt spelt

· 2 dl soyamel

· ½ dl mandler, finmalt

· ½ dl havrekli

· 3 ss fruktose

· 3 ts bakepulver

· 2 dl tørre aprikoser, hakkede

blandes. Visp sammen

· 2 egg

· 1 dl vann

· 2 ss smeltet smør/raps olje

· 2,5 dl kulturmelk

og bland til slutt med det tørre. Fordel røren i smurte muffins former. Stekes på 175°C i ca 30 minutter, til gylne og gjennomstekte.

Grove sjokolade muffins *

Bruk oppskriften over. Ta bort aprikosene, og tilsett i stedet

· 2dl fruktose (til sammen)

· 2 ss kakao

· 50 g hakket sjokolade.


[font='Comic Sans MS'][/font]
FL Grove vafler !

· 4 egg

· ½ dl fruktose

· 50 g (1,5 dl) havregryn

· 100 g (2,5 dl) soyaflak

· 100 g (2 dl) sammalt rug, fin

· 2 ss smeltet smør

· 3 ½ dl div melk, rømme

Alt røres sammen, eventuelt i hurtigmikser, og hviler/sveller i ca 30 minutter. Spe eventuelt med mer melk om røren blir for tykk.


#4

luringen sa for siden:

takk guro!!! ser rågode ut!!:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.