I dag mixet sammen en fantastisk vaffelrøre, den ble mye bedre enn den pleier takket være små ting.
Når jeg virkelig liker vafflene har jeg smør på de, Det har jeg hadde hatt før i dag etter at jeg startet på lavkarbo.
Merker at jbk funker mye bedre i tørre stekte varer enn sauser, supper og gryter. Får ikke den slimkonsistensen da. Men det var myyyye i denne oppskrifta ja. Blir dyre vafler
Jeg bruker fiberhusk i vafler, men slettes ikke kulturmelk (er ikke det fy da??) ;)
Fløte + rømme, egg, litt mandelmel, kokosmel, fiberhusk og kruskakli.
Smaker som vanlige vafler de og ;)
Disse skal være gode :
6 egg
2 ss sukrin pisket godt sammen.
Ha deretter i 200 gr. philadelphia ost naturell.
4 ts fiberhusk
4 ts bakemiks(johannesbrødkjernemel),
2 ts bakepulver, 1 ts vaniljesukker
1 ts kardemomme (gjerne litt ekstra)
Pisk alt sammen, la svelle i kjøleskapet i ca. 15-20 min. Trenger ikke smør i jernet om du har nonstick jern...
Bruker små ts ikke toppa, men kan sikkert ha mindre.
Jeg pleier ikke å ha tolmodighet til at den skal svelge så lenge å lager den som regel etter 10 min.
Kulturmelk inneholder ikke så mye, å er det som gjør at de smaker som vanlige vafler, det + natron.
Jeg har prøvd mange oppskrifter, men kommer aldri til å prøve en ny etter jeg laget disse.
Det blir 15-18 vafler av hele røra. Den kan halveres, å det går fint uten kulturmelken også, men blir best med.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.