< Tilbake til oversikten

Smellene

#1

Skorpia sa for siden:

De har vi vel alle.
Men de er verre å stå ut med nå,enn det første året.
Kanskje fordi jeg ikke har så mange kilo å ta av lengre???????
Jeg klarte å gå i 10 måneder uten å spise så mye som en eneste bit melkesjokolade,men så er det noe i bakhodet mitt som sier.
Det kan da ikke være så farlig å prøve, bare bittelittegrann????
Skulle nok aldri prøvd den fruktnøtten i desember.
Vinteren gikk jo utrolig bra i fjor,masse helsefordelder:-)
Nå blir jeg ikke syk av å havne på sidelinja.nesten synd igrunn.
Satser nå på nye 14 dager med streng kontroll,men som den særing jeg er må jeg begynne på mandag:-)


#2

cathrine sa for siden:

Kjempe-flink! Tenk hvor langt du har kommet...alle de kiloene...
Håper jeg er like sta og flink som deg!
Etter 10 mnd,er det ikke rart man har en sprekk...tenk..10 mnd uten en liten rute engang! DET står det respekt av!!!
Akk...la ditt mot og din vilje smitte over på meg...:)

Klem cathrine


#3

HP sa for siden:

Blir spennende å høre hvordan det går når du gjør det etter boken! :)

Jeg kommer nok til å ta meg en induksjonsperiode også snart, før jeg penser meg inn på pre-vedlikehold... Trenger å finne ACE'n min også har jeg noen matvarer som ikke er helt heldige tror jeg... :)


#4

Skorpia sa for siden:

Ja druer er hvertfall ikke min greie:-), men de smaker jo utrolig godt:D Men skjønner jo etter flere ganger og hurtig vektøkning ved inntak av druer,får jeg holde meg unna:-(

#5

MHM sa for siden:

Synes du er imponerende flink og standhaftig Skorpia! :)
Hørte på radioen før jul om alkoholikere. Det var en alkoholiker i studio, som hadde vært tørrlagt i 15 år. Så skulle jobben hans feire at en kontrakt var dratt i havn med et glass champagne. Han tenkte at "kjære vene, jeg må da kunne ta et glass jeg som de andre". Dette første glasset resulterte i to uker på fylla, inkludert to besøk i fyllearresten. 15 år etter! Jeg trekker parallellen til sukkeravhengighet. Kanskje er det slik at vi aldri bør røre det. Selvfølgelig er det en trist tanke, og man kan tenke "jeg kan ikke bli helt sær eller fanatisk", men jeg tror det er en riktig erkjennelse for mange. Jeg jobber med å erkjenne dette for meg selv nå, selv om det er vanskelig å skulle forsone seg med aldri mer sukker. Men all erfaring tilsier at sukker gjør meg "GAL". :eek:


#6

Iset sa for siden:

slenger meg på de andre her, du har vært knallflink Skorpia!! du er en inspirasjon for oss alle her inne!!! :)

jeg er like sær som deg, må alltid begynne på en mandag jeg og hehe. vel, nå er jeg ferdig med induksjonen på onsdag. skal si jenta si er stolt hehe.
forlenger den nok litt da :p

lykke til:)


#7

Skorpia sa for siden:

Ja det er vondt å komme ut av uføret når en først har kommet inn i det,akkurat nå er mortstandskraften mot fristelser lik 0, jobeer skift og barna hadde pizza i går. Det var selvfølgelig noe igjen og jeg er ikke helt i form om dagen. Orka ikke lage mat,dermed så havna restene av pizzaen i min mage.

Føler meg enda slappere i dag, og rett etter inntak av pizzaen fikk jeg tilbake den forferdelige kløen.

Jeg må snart forstå at jeg må være ytterst forsiktig med hvetemel.
Vil liksom ikke helt innse det der:(

Målte blodtrykket akkurat
138/93!!!! Har ikke vært så høyt på mange måneder.

På tide å innse igjen at jeg bare må skjerpe meg.

Så nå går jeg ut på kjøkkenet for å lage meg omelett, og salat til å ha med meg til jobben.


#8

HP sa for siden:

Vil bare minne deg på at kaffe gir søtsug/matsug... ;)


#9

Skorpia sa for siden:

Neppe kaffin som er problemet,er nok heller det at jeg er for tida lei av å lage mat,og det er lett å ty til det lettvinte. Får nok heller prøve å gå til innkjøp av noen poteinsjokolader igjen,har ikke hatt det i hus siden i fjor sommer. Da har jeg noe lettvint å ty til jeg også,ellers spiser jeg nok heller for lite til tider;) (når du har spist 3-400 kalorier en dag og klokka er 22.30 om kvelden etter jobb, er ikke det første en tenker på å kokkelere) Klarte bare ikke få ned mer klipapp på jobben i går,derfor blir det salat mm.i dag:)

Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.