< Tilbake til oversikten

Reinsdyrs-bog.. - hvordan tilberede?

#1

mofe sa for siden:

Jeg har en liten reinsdyrsbog.. sånn rundt 300 gram, tenker jeg. Middag for meg og min elskede. Noen tips til tilbehør? Har aldri laga noe annet med reinsdyr enn finnbiff, liksom :rolleyes:


#2

mofe sa for siden:

Ingen som har tips?


#3

Anne sa for siden:

Tilbereding og tilbehør av reinsdyrbog, har aldri hatt det jeg, men er den benfri eller med ben? Forresten, betyr ikke så mye.

Er den benfri og surret, så ville jeg "svi" den litt i panna før du legger den med steketermometeret i ovenen og steker ferdig på lav varme 100-130 grader . Vil tippe den er fin om kjernetemperaturen er ca 65grader. Rosa
Det siste kan du gjøre om det er ben i den også, bare pass på at steketermometeret ikke stanger i bein....

Så ville jeg lage en soppstuing til feks...og masse stekt løk og rosenkål....eller broccoli...eller....Stor deilig salat med seterrømme til... Det er bare å drømme seg bort det. reinsdyr er jo nammemat.
Du kan selvfølgelig lage en saus til, men det krever litt kraft og det har du vel ikke kanskje?

Hjelper det deg noe?

Lykke til, mofe...og kos dere med nydelig mat i dag...:klem:


#4

mofe sa for siden:

Tusen takk for tips! :klem:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.