< Tilbake til oversikten

Fløte i stedenfor melk?

#1

Snorkfrøken.... sa for siden:

Dette er ikke et lavkarbospørmål men jeg spør likevel.

Jeg skal lage kake i morgen som inneholder sjokolademousse. Jeg har glemt å kjølpe melk, kan jeg bruke fløte istedetfor? Noen som har noen erfaringer/meninger om dette?

Hilsen en uerfaren kakebaker;)


#2

KarMa40 sa for siden:

Har aldri sett en sjokolademousseioppskrift som har melk i?:confused:

I mine stivpiskes eggehvite for seg og kremfløte for seg.



#4

Carisma sa for siden:

Selvfølgelig, alt blir bedre med fløte!


#5

Snorkfrøken.... sa for siden:

Der fikk jeg svaret jeg er ute etter, takker;)


#6

KarMa40 sa for siden:

Åå, sorry, driver ikke med pakker hjemme hos meg, innimellom glemmer jeg at andre ordner seg på annet vis :o:o


#7

Snorkfrøken.... sa for siden:

hehe.. Dette er ikke noe lavkarbokake og jeg skla ikke spise mye, men gjør det på den enkleste måten. Men det er en god ting å ikke bruke ferdigpakker, jeg er blitt mye flinkere til det. MEN noe henger litt igjen;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.