< Tilbake til oversikten

Hva spiser dere til lunsj på jobb?

#1

stormann sa for siden:

Hei, en av utfordringene jeg ser for meg er jobblunsj. Jeg er jo vant til å spise noen skiver, men på nytt kosthold må jeg tenke annerledes.

Noen med noen gode tips?


#2

smgj sa for siden:

Vi har mikro på jobb og jeg er dronningen av middagsrester. :) (Til guttas store fortvilelse - de klager over at det lukter så goooodt!:D


#3

Megvel sa for siden:

Signerer over


#4

Jabba sa for siden:

Hjemmelagede karbonader som jeg spiser kalde....


#5

Sugaraddict sa for siden:

Salater med alt mulig godt i :D


#6

TrillTrall sa for siden:

Har dere micro? Jeg pleier å lage en diger kjele av Ziggys tomatsuppe

lavkarbo.blogg.no/1200435755_ziggys_lavkarbo_tomat.html

og fryse ned i porsjonsbokser i fryseren. Jeg har oppi litt etter hva jeg har i huset, men gjerne en diger løk som finhakkes i stavmikserbollen og en hel boks seterrømme - og litt mindre vann, jeg liker suppa tjukk! :sikle:

Til den pleier jeg gjerne å spise solsikkebrød:

lchf-bloggen.blogspot.com/2010/01/solsikkebrd.html

jeg 2,5-ganger opp oppskriften så den passer til en hel pakke Philadelphiaost og da passer den også ypperlig i den ene langpanna mi. :) Deles i biter og puttes i poser i fryseren. Spiser noen biter av dette med bremykt eller meierismør på sammen med tomatsuppa. Hiv gjerne oppi et par hardkokte egg også. :)

Om dere ikke har micro på jobb kan du varme den om morran og ha på termos, det funker helt fint.


#7

Christine sa for siden:

Eg har pålegg på jobb, så varierar eg mellom knekkebrød og lavkarbobrød.

Har alltid med salat i tillegg.
Ofte droppar eg brød/knekkebrød å tar med omelett eller ein mettande salat med bacon/kjøttdeig i :D


#8

Antoinette6 sa for siden:

Hva som helst, - nesten !

To kokte egg med mye majones.

Kyllinlglår.

Salat.

100 gram kokt skinke el ribberull eller med majones. Eller rekesalat, eller . . .


#9

Señora sa for siden:

Salat med fetaost og majones, skinke og ost lagvis som smeltes i mikroen.

Kyllinglår og salat med bernaise

Div. karbonader med salat, evt. bernaise.

Laksestykke med hollandaise, blomkål ved siden av.

Tacokjøttdeig med løk og sopp, salat og revet ost, salsa og rømme.

Rett og slett middagsrester eller kjøpt fra disk i butikk. Salatbar har vi på jobb.


#10

mama67 sa for siden:

Vi har mikrobølgeovn på jobb, så jeg har ofte med middagsrester, f.eks wok e.l. Ofte har jeg med karbonader, salatblader, cherrytomater og minimais, eller salater av forskjellig slag. Noen ganger spiser jeg rugsprø med masse pålegg på.


#11

&lt;insert_scary_name_here&gt; sa for siden:

Mye middagsrester. Eller frokost-"rester" - lager opp mye frokost med vilje. Lapper er veldig godt, kan spises kalde eller oppvarmet i mikro, med smør, gulost og paprika på. Snadder. Eller omelett, salat, skinkesalat, egghakk, pannekaker osv. Skal bruke en dag eller to i ferien på å fylle opp fryseren med lunsj-mat, squash-lasagne i porsjonspakker, kjøttkaker o.l.


#12

Lilleslem sa for siden:

Middagsrester, omeletter, røkelaks og eggerøre, kyllingklubber, svinekoteletter og alt som er godt! Stakkars lavkalorifolk som går på knekkebrød med ost.


#13

Trj sa for siden:

Middagsrester fra dagen før er en gjenganger. Varmet i mikro. I dag hadde jeg kun noen kalde brokkolibuketter, men lagde eggerøre og hadde noen skiver spekeskinke med. Litt tomat og frisk basilikum. Og seterrømme på brokkolien. Siden jeg jobbet noen timer ekstra hadde jeg også med tyrkisk yoghurt med friske jordbær litt senere på dagen.


#14

Aisen sa for siden:

Vanligvis en salat med kjøtt eller laks og egg + olje, men nå i sommer som kantina er stengt har jeg spist tunfiskboks-olje-cremefreshe-spinat-agurk-blanding eller reker-avokado-majones-spinat. Sambo spiser ett par av nannahs knekkiser med sinnsyke mengder ost og spekepålegg :spisesnak


#15

stormann sa for siden:

Utrolig mange gode forslag! Tusen takk. Merker at dette forumet kommer til å bli inspirerende :)


#16

Pirill sa for siden:

Begynner på jobb etter 1 år hjemme i permisjon på mandag. Jobber som elektriker så må ha mat som ikke nødvendigvis må forbredes..

Tenkte å variere litt mellom Oopsies med diverse pålegg, kyllingsalat, karbonader, tyrkisk yoghurt med frø (Husk kjølebag :P ), omelett, avocado, kokt egg og matmuffins for å nevne noe :)



#18

stormann sa for siden:

Hmm... Oopsies virker jo veldig interessant. Har du noen gode oppskrifter?


#19

stormann sa for siden:

Jeg lagde forresten noen gode karbonader i går som jeg skal fryse ned i pakninger på 2 og 2, ta med meg, og varme i mikroen på jobb. Det blir bra.


#20

Kiro sa for siden:

Vi har salatbar, men utvalget er ikke det helt store. Så det begynner å bli ganske kjedelig å ha den samme salaten til lunsj hver dag i et år, selv om jeg prøver å variere mellom egg, og skinke. Og de dagene det er reker er jeg overlykkelig. :p Prøvde å ta med meg mat selv en periode, men fikk så mange kommentarer at det ble ubehagelig, så da blir det til at jeg spiser den dumme salaten likevel. Men skal bli student til høsten da, så det skal nok bli forandring.


#21

Pruttilutt sa for siden:

Jeg har alltid slike i fryseren, passer til frokost, lunsj og melleommåltid. Unger liker dem, og kolleger vil gjerne stjele dem fra meg :rolleyes:


#22

Silversun sa for siden:

Jeg varierer mellom f.eks:

  • Salat med tilbehør som skinke eller salami, ost, og gjerne egg
  • Omelett/eggerøre med skinke, ost og salat. Varmer alt utenom salaten i mikroen.
  • Turids nøttebrød med forskjellige pålegg, oftest ost og skinke som varmes i mikroen.
  • Rester fra middagen, f.eks noen skiver lavkarbopizza
  • Nannahs knekkebrød med forskjellig pålegg
  • Lavkarbo tekaker med pålegg

#23

blucher sa for siden:

Har mye forskjellig til lunsj, her er noen av mine favoritter:

  • røkelaks med eggerøre
  • røkelaks med philadelphiaost
  • salat med f.eks. kokt skinke og fetaost med oljedressing
  • omelett med bacon
  • reker og egg med majones
  • spekemat med eggerøre eller majones eller smøreost
  • nakkekotelett, gjerne varmet og med brie oppå, men kan også spises 'naken' og kald.
  • middagsrester

Medbrakt lunsj er enkelt! Møtelunsj, derimot - det er ofte vrient.... :(



#25

Charlott sa for siden:

Her har du oppskrift på "Raskere lapper" , helt utmerkede som underpåleggetmat :D

Det finnes også masse oppskrifter på brød, vaffler og rundstykker du kan bruke til å ha under pålegget, det finner du her, i oppskriftsdelen av forumet..

Lykke til med lunsjen! :p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.