tarante sa for siden:
5 egg
150 gr smeltet smør (saltet, kompenser event. med litt salt i røren) Min ble nok alt for salt, så vær forsiktig med Maldon på toppen!
1 boks Creme Fraiche
50 gr kokosmel
25 gr malte sesamfrø
1 toppet ts glutenmel
1 toppet ts bakepulver
1 ts fiberhusk
1/2-1 ts tørket rosmarin (event. kan blader av frisk rosmarin legges på som pynt på toppen)
2 hvitløksfedd
Smelt smør, avkjøl og bland med CF, rosmarin og hakket hvitløk.
Pisk eggedosis av eggene.
Bland øvrige ingridienser og ha i eggedosisen. Rør 2-3 ganger rundt før du har i det våte. Konsistensen på røren blir som en kakeoppskrift som er basert på "rør sukker og smør hvitt".
Helles i en liten langpanne som er kledd med bakepapir. Toppes med fetaost og oljemarinaden fra glasset + Maldonsalt.
Toppingen har lett for å synke i røren, så om du ønsker at det skal synes til slutt, så stek en hinne først og legge det på da (kanksje 3-5 min)
Stekes på 180 grader i 28 min.
Blir saftig og god! Passer som sidebrød til det meste, kanskje bortsett fra grøt ;)