< Tilbake til oversikten

Hvor lenge med intro?

#1

cathrine sa for siden:

Jeg er nå inne på min 15 dag...det har jo ikke akkurat blitt mange kilo mindre,men det kommer vel :( ?
Men hvor lenge skal man holde på på intro? Det står jo egentlig 14 dager i boka, men jeg ser det er fler som holder på lenger enn det....
Går man til man har gått ned de kiloene man vil, eller?

cathrine


#2

Skorpia sa for siden:

De fleste går 14 dager på streng intro,så går de...................xxxx antall dager på medium intro:-) Dvs.de spiser klipapp eller lavkarbobrød.
Men jeg vil faktisk,dersom du spiser veldig lite i uka, ha et par dager med mye kalorier. Det setter fart på forbrenningen dersom ting går tregt. Dessuten er det en fordel å få i seg fiber ,magen trives bedre med det.
Kan vel kanskje kalle det vedvarende vekttap,men tror mange holder seg innenfor 20 karbo grensa.
For min egen del får jeg problemer når jeg øker karbohydratene.
Akkurat som om hjernen sier til meg at nå kan du godt spise litt av ditt og litt av datt.
Lykke til


#3

HP sa for siden:

Når så skjer, har du sansynligvis en reaksjon på en matvare... Da tar du den bort fra kostholdet ditt... Med mindre du synes det er kjekt med matsug da... :p

Lurt å følge induksjonsreglene på vedvarende også, bare øke mengden grønnsaker samt tilføre litt fiber... Husk å innføre bare en ny matvare om gangen slik at du kan identifisere hva som ikke er heldig for deg! :)

Atkins har et stige system hvor han kategoriserer matvarer og hvor mye en kan spise av dem... Når du er på introduksjonen er du på trinn 1 tror jeg, så skal du bare gå opp ett trinn av gangen... Skal se om vi kan få lagt den ut her... ;)

Du har jo kommet litt skjevt ut på induksjonen, men er godt inne nå - så jeg ville nok har fortsatt med induksjon ihvertfall en uke til.

Lykke til cathrine!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.