< Tilbake til oversikten

Adams lavkarbobrød og pizzabunn

#1

Dolly sa for siden:

Jeg var så heldig at jeg fikk lov å teste dette brødet

Deigen virka veldig enkel å jobbe med, det hevet veldig godt..

Men på lavkarbohuset sine hjemmesider står det at det skal steke i 50 min men på pakken står det 30 min...

Det lukter veldig godt og jeg gleder meg stort til det er ferdig

Pizzabunnen smakte vanlig pizza kjempebra... Anbefalt denne til mine lavkarbo kollegaer på jobb og alle var svært fornøyd med denne

Kan virkelig anbefales!!!


#2

Dolly sa for siden:

Da var brødet ferdig og dommen er:

HIMMELSK!!!!!

Det er garantert det aller beste brødet jeg har smakt!!!!!!:D


#3

LilleMill sa for siden:

Nam! Dette brødet var skikkelig godt! Jeg tok i en blanding av solsikkekjerner og linfrø. 50 gram til sammen.


#4

beate sa for siden:

Bare så synd dæm e utsolgt for pizzaen, æ å vil prøv den!!! ;)


#5

ninahp sa for siden:

Jeg har testa pizzaen:) Lettvint å lage og veldig god! Litt seig deig så den må smøres ut på bakepapir - jeg brukte sånn stenplate til pizza og det var ikke en god idè, der satt den faste og måtte skjæres av plata:rolleyes:
Men ingenting feil med smaken - med spekeskinke, jarlsbergost, blåmuggost og parmesan, oliven og tomatsaus kosa jeg meg ordentlig nam


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.