< Tilbake til oversikten

Stabilt blodsukker, fordeling av makronæringsstoff og fettlagring.

#1

Gaupe sa for siden:

Hei, kjære dere!

Jeg mener: Lettprodukter er ikke naturlig mat.
Er verken på slanker'n eller opp i vekt: Sunt kosthold og stabilt blodsukker er målet!
Spiser også noe i gaten til Fedon, men ligger rundt 100-150 g kh om dagen nå. Likevel unngår jeg lettprodukter.

  1. Noen som vet hvlken konsekvels dette kan ha på sikt? tenker på en energifordeling type 50% f, 25% p og 25% kh.
    Vil dette trigge fettlagring? Jeg er slank og frisk, men er ute etter et stabilt blodsukker og et naturlig og sunt kosthold.

Lurer også på:
2) Vil et generelt lavkarbo kosthold (under 150 g kh om dagen, kun langsomme kh) virke stabiliserende på blodsukkeret og minske sultfølelse?

Er nå sulten og trøtt bare noen timer etter måltid.
3)Vil dette endres? Hvor lang tid er det realistisk å anslå til det bedres, hvis det gjør det?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.