Nå har jeg prøvd å søke litt, men finner ikke noe om hvilke kjøttpålegg som er "lov" (på lindberg)
Bør det være helt ren skinke og roastbiff, eller er lammerull, servelat, trønderfår osv et alternativ?
Jeg har fått dilla på noe slags brød (brukte tidligere baguett, har ikke røvd på Lindbergbrød ennå) med karridressing, kylling og rødløk og ost på toppen og deretter gratinere det i ovnen. Er dette noe jeg bør styre unna?
Beklager at jeg spør så masse - føler meg som ei maskjerring :o men det blir vel bedre:)
Tja...jeg spiser nå all slags kjøttpålegg jeg...men noe er jo bedre enn andre og roastbiff, skinke og andre rene kjøttpålegg er jo greit. men jeg eter nå både salami og annet og av og til. Variasjon er viktig for meg! Vanlig brød bør du styre unna, men kan du ikke bruke lindberg til smørbrødet ditt da? jeg synes det brødet er innmari godt! Sjekk dressingen din for sukker...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.