Fauna sa for siden:
Nå har jeg nettopp spist noe av det beste jeg vet til middag :D Jeg har tidligere brukt mye paprika og løk i denne oppskriften, men siden jeg nå har begynt et nytt og bedre liv med lavkarbo så begrenser jeg det selvfølgelig.
Del kylling i biter og legg i "marinade" av olje og hvitløk. Stek kyllingbitene i wok/stekepanne.
I dag brukte jeg disse grønnsakene:
25 g rød paprika
25 g gul paprika
32 g grønn paprika
36 g brokkoli
22 g gulrot
36 g løk
36 g sjampinjong
29 g stangselleri
30 g aubergine
Hakket opp frisk koriander som jeg vendte lett inn i grønnsaksblandingen når den fortsatt var i panna.
Ved siden av raspet jeg ca 100 g blomkål som jeg kokte lett.
Totalt kom jeg da på ca 10-11 karbohydrater i denne porsjonen som ble litt stor for en person, men som jeg nå koste meg med restene av :D:D:D
Dersom man ikke er så glad i koriander så kan man jo sløyfe det da eller bruke noe annet.
Håper det kan falle i smak hos flere :)