< Tilbake til oversikten

Koriandermarinert kylling

#1

Restart sa for siden:

Kan jo foreslå denne, og ikke bare kose meg med dere andres oppskrifter. :)

1/2 dl olje
4 ss finhakket, frisk koriander
Saften av en lime eller
1 ss sitronsaft

Hell blandingen over kylling eller kalkun- og la det gjerne ligge over natten.

Ikke komplisert, men godt. :)

Og siden det var så enkelt legger jeg ved en oppskrift til på en sommerolje hvis det frister mer.

5 dl mild olivenolje
Saften av en sitron og en lime
2 små røde chillipeppere
2 hvitløksbåter
4-5 stilker timian

Blandingen blir bare bedre hvis den oppbevares på en flaske.

Sånn. Da har jeg i hvert fall lagt inn et forslag. :)


#2

Melusine sa for siden:

Høres veldig fristende ut, og fint at du legger inn forslag. Nå kan jeg kose meg med denne :)
Men er dette til kylling i biter som så stekes i stekepanne?


#3

lille_trille sa for siden:

Yummi. Hvor lenge holder den sommeroljen seg i kjøleskapet?


#4

Restart sa for siden:

Jeg hadde kyllingfilet som jeg hadde skåret i biter, men skulle tro det blir godt med hel kyllingfilet også.

Jeg vet faktisk ikke hvor lenge den holder seg, for jeg lagde den og tok den med som en liten vertinnegave til en venninne, og der gikk det visst endel av den allerede kvelden etter da hun hadde "restelag" med noen venninner...


#5

lille_trille sa for siden:

Åkay. Bruker man en god olje, så holder den seg nok en stund. Kan lage myyye :D


#6

Melusine sa for siden:

Ja, kylling i biter høres veldig godt ut sammen med disse olje-marinadene :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.