Om hun sliiter så mye med fett så er kanskje moderat lavkarbo mer realistisk? Hun kan jo allltids gå over til ketolyse seinere. Men om moderat "virker" så er det vel ingen grunn til å slite med alt fettet på ketolyse...
For meg høres det rett og slett ut som at hodet og smaksløkene ikke er klare for ketolyse. :o
Ganske normal reaksjon :) Hva med å trappe ned litt på fettet, event opp på grønnsakene, en liten periode for så å trappe litt rolig opp igjen på fettbiten?
10 dager er ingenting, kroppen er nok fremdeles i overgangsfasen til fettforbrenningen. Send henne inn hit så hun kan se selv at det tar litt tid i starten.
Spiser hun i tillegg lite fett, er det ikke rart hun blir tappet for energi, hva med og foreslå fettkilder som innehar mer fett i seg sammen med feks protein? Laks, makrell, nakkekoteletter, entrecote, avocado og masse kokte grønnsaker til bare med stekefettet/litt fløte i? Omelette med skinke og ost, grillet kylling med det sprøe skinnet på? Salater med fetaost og kylling/skinke/spekeskinke i? Litt olje/eddikdressing for smakens skyld?
Du kan også lede henne til arnakristins nybegynnertråd som ligger under lavkarbo generelt så hun kan lese litt om utfordringene nybegynnere ofte møter :) Ta med alle de positive bivirkningene av lavkarbo som kommer etter litt tid så kanskje det vil motivere videre?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.