Nå er jeg ganske sikker på at mannen min ikke har (for) lavt blodsukker eller hypoglykemi, men jeg ble veldig i stuss her om dagen.
Han hadde drukket 3-4 halvlitere ila 2-3 timer (og ikke spist så mye mer den dagen, veldig varmt ute). Etter ca 1/2 time etter siste pilsen, målte jeg blodsukkeret hans til 4,3. Han går ikke på lavkarbo og til vanlig tror jeg nok at blodsukkeret hans ligger på en 6-7 etter matinntak.
Er det bare jeg som synes at det var veldig lavt blodsukker etter å ha drukket vanlig øl??
Med unntak av mais er jo øl det som får blodsukkeret til å stige raskest, så at det også faller raskt er vel en følge av det. (Og grunnen til at så mange må ha kebab på vei hjem fra byen :D)
Tja, det kan det jo være.
Men jeg syntes at det var rart siden han drakk disse halvliterne i jevnt tempo, ville tro at blodsukkeret ville vært jevnt høyt, også en stund etter at han var ferdig??
Hvis han overproduserer insulin, ville det forklart en del - i allefall magefettet :o
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.