< Tilbake til oversikten

65,51 karber på gryte til 5 pers

#1

itzy sa for siden:

Holder på å lage en rett vi tidligere har brukt potet i,men har nå byttet ut den med aubergine.
La inn råvarene på diett.no for og se hvordan den kom ut i helhet, dette ble resultatet:
Da jeg er temmelig uerfaren med dette, lurer jeg på om noen har en vurdering i forhold til karb.innholdet? :)

MIDDAG
karb:
0 Kjøttdeig, First Price - 1,5 kg

11 Aubergine, rå - ca.500g i skiver

17.1 Løk, norsk, rå - 2stk i ringer

4.29 Paprika, grønn, rå - 1stk i ringer

5.72 Paprika, gul, rå - 1stk i ringer

15.4 Tomatpurê, Landlord - 2 boks

12 Tomater hakkede med basilikum & oregano, Hermetisk, Eldorado - 1 boks

0 Olivenolje vanlig ca.3 dl

       Vann ca, 7dl

legges lagvis med valgfritt krydder, og kokes til kjøttdeigen er ferdig.
Sum: 65.51 g


#2

Alynna sa for siden:

Mange gram er den tomatpureen? Høres veldig lite ut. noen pureer er vel spedd mer enn andre, men det høres merkelig lite ut.


#3

itzy sa for siden:

140g pr boks, med 5,5 karber pr. 100 g :) Landlord sin.


#4

Alynna sa for siden:

5,5g høres ut som feilmerking, hvor gammel er boksen? Handler tomatpure på Rema selv.



#6

itzy sa for siden:

Er ikke feilmerking nei, var senest i går og etterfyllt kjøkkenskuffen med pureèn :)
Er nok som Peppa Gris sier,forskjell på glass og boks :)


#7

Alynna sa for siden:

Siden det er kun tillatt med tomatkonsentrat i tomatpure, og tomater er tomater, sånn mer eller mindre, så må da KH-innholdet avhenge av hvor mye vann de har spedd med, da eller?

Sært at det skal variere så mye. Er skeptisk til merking generelt, etter å ha sett hvor store avvik det er på helt identiske produkter som f.eks solsikkekjerner. :confused:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.