Veit ikke om det bare er meg, men jeg har en lei tendens til å repetere meg selv. Den aller første uka jeg spiste induksjonsmat var det egg, hamburger og bacon hver eneste dag. Deretter kom det uker med for det meste selvlaga supper med kjøtt (nesten gryter). Deretter kom en periode med lefser og nå er jeg vel i en periode med lavkarbobrød, masse pålegg og masse majones på ukedagene og biff fajita uten lefse i helgene. Etter ferien har jeg beggynt med bær+vaniljerømme som desset og tillater litt fler karber enn vanlig for kosens skyld.
Uansett så er det jo et mønster her hvor jeg spiser mye av det samme før jeg skifter til noe annet som jeg så spiser mye av. Denne uka har jeg spist makrell til middag (røkt og i tomat) de siste 4 dagene og jeg gleder meg til makrell i tomat imorgen. Er det flere enn meg som holder på med sånn periodespising?
Må vel erklære meg skyldig der ja :rolleyes: Særlig frokosten er jeg håpløs på å variere. Men, jeg spiste brødskive med leverpostei ver dag i 8 år på skolen, så jeg ha vel alltid vært sånn :o
Holder veldig på med det samme jeg og... Jeg har en tendens til å bli veldig glad i en ting, så spise den til jeg blir lei... Men er blitt flinkere nå enn før, da kunne jeg spise meg så mett på noe at det tok meg ÅR før jeg spiste det på nytt av
Tror ikke dette er helt uvanlig - jeg får også "dilla" på spesifikke matretter/måltider og spiser det masse i en periode, før det liksom går i glemmeboka igjen. I tillegg så er det nå engang mest praktisk sånn når man lager mat bare til seg selv - da er det jo sånn at en gryte/suppe/panne kan vare i flere dager...
Jeg er enda verre, jeg spiser det samme hele tida. Det er bare små variasjoner. Så ditt kosthold er mye mer variert enn mitt. Jeg har funnet favorittmaten min og da blir jeg aldri lei. Jeg har så god apetitt. Kanskje derfor.
Kjenner meg veldig igjen i det her ja :ja: Men som Carisma skriver har jeg også alltid vært sånn, selv om jeg bare hadde 2 brødskiver med leverpostei til lunsj i 5 år :p
Kjenner meg også veldig igjen i det her ja :ja: Prøver å være flink til å variere, men har lett for å ty til det samme (spesielt hvis jeg har dårlig tid ).
En periode gikk det mye i kyllinglår.
Jeg er blitt LEI kyllinglår :o
Jeg tror egentlig jeg blir ganske fort lei! Nesten så jeg ikke gidder å spise opp middagrestene fra dagen før engang, og det passer ikke på studentbudsjett! I tillegg får jeg litt dårlig samvittighet hvis jeg lager det samme hele tiden, hehe..
Prøver å variere, men finner favoritter som varer i minst en uke, gjør gjerne som 157cm, og lager store porsjoner av ting. Men i min tidlige lavkarbokarriere så var jeg egentlig vegetarianer, men begynte å spise fisk. Fortsatt i dag har jeg problemer med å spise stekt/kokt laks og ørret ... :( Og jeg elsket det!
Hehe, jeg hadde også leverpostei på skolematen i mange år ... men jeg spiste den ikke :flau: Ga den til en jente i klassen som ikke fikk lov til å spise svinekjøtt men som elsket leverpostei :cool:
Det var foreldrene mine som smurte skolematen, og av en eller annen grunn fikk de aldri med seg at jeg var lei leverpostei for lengst ...
Har en sånn greie med leverpostei akkurat nå faktisk. Eller pepperpaté, er det vel. Har hatt helt dilla på det en stund (et par uker kanskje), men plutselig, midt i en åpnet boks har jeg ikke lyst på mer ... Veldig uøkonomisk :ja:
(Jeg spiste den likevel da ... kaster ikke mat :engel_ikk)
Men akkurat makrell i tomat har jeg spist nesten daglig i flere år. :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.