< Tilbake til oversikten

Sjokoladekrem til muffins/cupcakes

#1

Morgenstjerna sa for siden:

Må bare reklamere litt for sjokoladekremen jeg lagde i går til bruk på muffins:

30 g romtemperert smør
35 g SukrinMelis
100 g philadelphia
100 g sukkerfri hvit sjokolade

Smelt sjokoladen i mikrobølgeovn.
Visp smør og SukrinMelis hvitt. Tilsett philadelphia og smeltet sjokolade og pisk til det blir fluffy.

Denne kremen blir ikke spesielt søt, men mer enn søt nok for meg iallefall! Jeg syntes den var skikkelig digg :D

Hvit sjokolade kan man jo bytte ut med vanlig mørk sukkerfri sjokolade også (evt 70% eller mer sjokolade)


#2

Ninasju sa for siden:

Hørtes godt ut, må vel lage muffins snart så jeg får prøvd denne :)
(Du har ikke en god muffinsoppskrift å tipse om vel?) Forresten, hvor mye er 35 gram sukrinmelis, sånn i ss/ts, har ikke vekt skjønner du.. Må vel gå til anskaffelse av en :)
Takk for at du deler oppskrift.


#3

Nnem sa for siden:

Abonnerer på denne jeg.


#4

Morgenstjerna sa for siden:

35 g SukrinMelis er omtrent det samme som 3 1/2 ss.

Da jeg lagde muffins nå i helga, brukte jeg sjokoladekakemiksen som selges hos Funksjonell Mat
Den er ikke helt lavkarbo, men så godt som :D. Den gir ca 6 karber pr muffins (50g).

Kan ikke i farten komme på hvor jeg ellers har gode muffinsoppskrifter.


#5

Ninasju sa for siden:

[quote=Morgenstjerna;1158841]35 g SukrinMelis er omtrent det samme som 3 1/2 ss.

Takk for svar :-)


#6

Mortil1 sa for siden:

Hvor får man tak i sukkerfri hvit sjokolade?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.