Nå er jeg frustrert. Jeg har så lyst på å snacke litt på noen oliven, fordi de jeg kjøpte (grønne oliven uten stein) står det 0,0 karbohydrater på. men så sjekket jeg forskjellige næringssider, og der står det alt fra 0,3 karb til 1.8 (!) karber på grønne steinløse oliven. Hva skal man tro?:confused:
Dersom det står 0 KH på pakken så kan det inneholde opp til 0.9 KH per 100 gram så vidt jeg vet (correct me if I'm wrong). Men det skal vel godt la seg gjøre at du spiser 100 gram oliven i en smell? Det hadde i hvert fall ikke jeg klart, p.g.a. alt saltet, og jeg er glad i oliven altså. Så snack på oliven med god samvittighet, du (men vær oppmerksom på at du kan binde noe vann pga saltet) :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.