Kylling filet skjæres i passende biter og vendes i mel, krydret med salt og pepper. Stekes i rapsolje over mellomsterk varme. Når den er ferdig, legges kyllingen til sides og holdes varm.
Varm opp olje (1-2 ss) over mellom varme, og ha i sharlottløk, hvitløk, tomat og sopp. Freses i ca. 3-5 min. Ha opp i 3 dl. kremfløte eller matfløte, evt. litt mer enn 3 dl., og skru ned varmen litt. Det skal varmes opp til kokepunktet. Kokes til sausen tykner litt.
Deilig med grønnsaker og evt. salat som tilbehør
Så er det bare å N Y T E :) NB! Stor fare for at noen slikker skåla til slutt:D ... for denne sausen er bare knallgoood :p Super til både hverdag og fest !
Kan nok bruke knust baconcrispstrø i stedet for mel, hvis en vil sløyfe karbo fra mel ;) evt. bare krydre og steke uten mel ;) evt. andre forslag ? :) .. men sausen her anbefales på det varmeste :)
Takk for det Mosepjusk:D Utrolig at så lite, kan bli så godt.. he he:p
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.