< Tilbake til oversikten

Nydelig kylling i soltørkede tomat- og kremsaus

#1

Holtappen sa for siden:

Kylling filet skjæres i passende biter og vendes i mel, krydret med salt og pepper. Stekes i rapsolje over mellomsterk varme. Når den er ferdig, legges kyllingen til sides og holdes varm.

SAUSEN:
2 sharlottløk kuttes smått
2 fedd hvitløk hakkes smått
1 dl. soltørkede tomater (typen i olje) kuttes smått
evt. sopp hakkes opp.

Varm opp olje (1-2 ss) over mellom varme, og ha i sharlottløk, hvitløk, tomat og sopp. Freses i ca. 3-5 min. Ha opp i 3 dl. kremfløte eller matfløte, evt. litt mer enn 3 dl., og skru ned varmen litt. Det skal varmes opp til kokepunktet. Kokes til sausen tykner litt.

Deilig med grønnsaker og evt. salat som tilbehør

Så er det bare å N Y T E :) NB! Stor fare for at noen slikker skåla til slutt:D ... for denne sausen er bare knallgoood :p Super til både hverdag og fest !


#2

Mosepjusk sa for siden:

:eek: :D


#3

Holtappen sa for siden:

Kan nok bruke knust baconcrispstrø i stedet for mel, hvis en vil sløyfe karbo fra mel ;) evt. bare krydre og steke uten mel ;) evt. andre forslag ? :) .. men sausen her anbefales på det varmeste :)

#4

Charlott sa for siden:

Høres, og smaker garantert, deilig ut! :D


#5

Mosepjusk sa for siden:

Jepp. Sausen hørtes nydeilg ut! Skal teste den en gang!
Takk for oppskrift :blomster:


#6

Holtappen sa for siden:

ja, du kan bare glede deg Charlott:D Jeg skal garantert lage den snart igjen:p


#7

Holtappen sa for siden:

Takk for det Mosepjusk:D Utrolig at så lite, kan bli så godt.. he he:p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.