< Tilbake til oversikten

Har fått dilla på hvitløk

#1

jvsandem sa for siden:

Jeg har aldri være spesielt stor fan av hvitløk, men etter å ha gått over på lavkarbo smaker det plutselig helt nydelig, og jeg har rett og slett fått dilla.

Dagens meny har sett slik ut. (Håper dette er det rette forumet, tar det her siden det jo omfatter både frokost og kveldsmat, selv om resten av dagen også er med.)

Frokost:
3 skiver lavkarbobrød
50-60 gram philadelphia med hvirløk
30 gram meierismør

Lunsj:
Omelett bestående av 2 store egg og 100 gram bacon stekt i meierismør
Krydret med hvitløkspulver

Middag:
250 gram kyllingfilet stekt i meierismør
200 gram blomkålmos
200 gram dampet brokkoli
30 gram smeltet meierismør over kyllingen
1 fedd hvitløk i blomkålmosen, kyllingen krydret med litt kyllingkrydder.

Kvelds:
Egenkomponert rekesalat bestående av:
100 gram ekte majones
1 fedd hvitløk
200 gram pillede reker
2 skiver lavkarbobrød

Dette gir ifølge diett.no følgende fordeling
Energi: 2600 kcal
Protein: 145 gram
Karber: 22 gram
Fett: 255 gram

Jeg ser at jeg er litt i overkant på kaloriene, men jeg overlever vel. Har jo en til tider ganske fysisk jobb. :)

Noen synspunkter?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.