< Tilbake til oversikten

Kinamat?

#1

Fauna sa for siden:

Sitter her og er kjempesulten og har lyst på take away. Vi pleier å kjøpe kinamat fra ei lita vogn så jeg kan ikke be om å få "justert" min rett.

Er det helt fyfy å bestille en kylling chop suey uten ris? Jeg har forøvrig ca 4 karbs i dag og pleier å holde meg på 25. Kan jeg spise med god samvittighet eller bør jeg droppe det?


#2

Carisma sa for siden:

hvis du googler oppskrift på chop suey ser du sånn ca hva som er i den, så da er det lettere å avgjøre om man skal spise det eller ikke :ja:


#3

Fauna sa for siden:

Har googlet det, men ser at det er veldig forskjell på oppskriftene.. Derfor ble jeg veldig i tvil.

Tror kanskje jeg får la være for å være på den sikre siden.. Dessverre :)


#4

Fluke sa for siden:

Jeg syns all saus i "kinamat" smaker fryktelig søtt og antar derfor at den inneholder for mye sukker.


#5

Fauna sa for siden:

Da ble det grillmat (selv om det regner :) ) og ovnsbakte grønnsaker med fløte og maaasse ost :) Jeg kan leve med det :p :p :p


#6

Furine sa for siden:

Brukar ikkje kinasjappene mykje maizena til tjukning av sausane også...? Desse litt tjukke, blanke sausane...

Høyrest ut som eig godt alternativ, det du enda opp med! :)


#7

pleiadene sa for siden:

Noen som har erfaring med chili????
Hørte akkurat om en mann som var så overvektig at han ikke klarte å gå i postkassen 50 meter unna huset.Han ble shanghaiet av en afrikansk kvinne som satte ham på en diett med grønn te, masse CHILI hver dag. Chili under pålegget, til middag, oppå pålegget, ja, til alt mulig. Han tenker lavkarbo, men spiser litt brød og litt ris (med masse chili). Nå har han gått ned 30 kilo og giftet seg med dama! Og chili er jo godt, så .....


#8

blåbær sa for siden:

Haha, det var jo en søt historie :) Har hørt flere steder at et eller annet stoff i chili øker forbrenningen. Og så kan det jo hende at hvis han hadde store mengder chili på absolutt alt, spiste han litt mindre? Og drakk mer vann?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.