Jeg skjønner ikke dette helt jeg... Beklager om det er blitt svart på før.
Jeg ser jo at man kan ha kremfløte, rømme osv på dietten, slik man kan på Atkins. Men samtidig står det "mager ost", og ketolysebrødet er jo faktisk laget på MAGER KESAM, noe som øker antallet karber ganske mye... :confused: :confused:
Ketolysekuren er jo en kur der man skal spise ganske lite karber, så hvorfor står hovedoppskriften på brødet oppført med KESAM når man kan bruke seterrømme og få 0,5 karber per brødskive? :confused:
Jeg mener ikke å være kritisk altså, dette er en flott diett!! Men jeg bare lurer på dette, skjønner det ikke helt... :blånn:
Hei
At du lurer er slett ikke kritikk, men viser din interesse.
Ketolysekuren er å betrakte som en høy fett diett . Den ble på syttitallet lansert av Professor Bassøe som en " fettrik avmagringsdiett" Når det brukes mager ost og Kesam, har det med egenskapene å gjøre.
Lag ostechips i ovnen ( Synnøve Finden, lett, skivet , delt i 4 biter , stegt på bakepapir ved 200 gr. mitt i ovnen 5-10 min ( til de er litt lysebrun ) kjøl av på rist. Nyyyydelig
Men det går ikke så bra med fet ost. Derfor ! Samme er forklaringen til bruk av mager kesam.
Vennlig Hilsen
Torkil
Kanskje jeg skal prøve å bake brødet med kesam for å se om det blir bedre? Jeg har til nå laget det med rømme og det ble egentlig ganske bra allikevel. Og 0,5 gram karber er jo ganske attraktivt. :D
Ostechips høres farlig godt ut! Nå er helgene og "kjedespise-kveldene" reddet! :D Tusen takk for tips!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.