slankepia sa for siden:
Hei. I induksjonen er det mange matvarer som er forbudt, blant annet knekke rød. Fiberrik inneholder bare 2 karbs per stk, er det fortsatt gale å spise et da? Tenker så lenge en holder seg unna 20 kh for dagen?
slankepia sa for siden:
Hei. I induksjonen er det mange matvarer som er forbudt, blant annet knekke rød. Fiberrik inneholder bare 2 karbs per stk, er det fortsatt gale å spise et da? Tenker så lenge en holder seg unna 20 kh for dagen?
Rin sa for siden:
Induksjonen har en veldig begrenset liste med tillatte matvarer nettopp fordi poenget ikke bare er å telle karbohydratene, men også å velge fra mest mulig trygge karbohydratkilder. Dette slik at du videre i Atkins-programmet lettest mulig skal kunne introdusere nye matvarer og sette fingeren på hvilke du tåler og ikke tåler. :)
Etter to uker induksjon - eller hvor lenge du enn velger å bli i induksjonsfasen - introduseres nøtter, deretter bær. (Eller omvendt.) Et stykke lenger opp på "matvarestigen" finner du grove kornprodukter - hvor altså fiberrik hører til. Den stigen finner du i atkins-boka, og jeg vet den er gjengitt i Atkins-delen av forumet her et sted, også. :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.