< Tilbake til oversikten

Saus- eller dressingtips

#1

Oktober sa for siden:

Hva bruker dere som saus eller dressing ved siden av middag? Nå har jeg hatt litt rømme og litt cottage cheese ved siden av middagen i noen dager og vil gjerne ha noen andre tips. Er ikke veldig sausmenneske, men godt av og til.


#2

ThereseA sa for siden:

Hvis du steker kjøtt/kylling osv så kan du steke ut panna med fløte etterpå.. Jeg gjør det ofte, blir veldig godt



#4

Oktober sa for siden:

Tusen takk for svar! Nam, nam....


#5

Lissi80 sa for siden:

Jeg bruker ofte bare rømme som jeg tilsetter litt sambal oelek (chilipasta) :) Godt til det meste :)


#6

Indiana sa for siden:

Bruker fader martin sin selskaps- eller hamburgerdressing.
Under 5kbh pr 100g og nesten 50% fett :)


#7

Yrla sa for siden:

Jeg bruker avokado, ost, dijon sennep og olje.


#8

Carisma sa for siden:

Til kjøtt eller kylling: Halvbland ketchup pg majones, bland sammen, spis.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.